top of page

Yoga voor jou

in Bennekom

Kies de yogales die bij je past!

Maak je klaar om van binnen en van buiten te gloeien. Bezoek Yoganetwerk Bennekom om je goddelijke geest te koesteren, je welzijn te verbeteren en je beoefening naar een hoger niveau te tillen. Met onze grote verscheidenheid aan lessen die beschikbaar zijn voor alle vaardigheidsniveaus, is iedereen welkom.

IMG_3154.jpeg
IMG_0205.jpg

Wij zijn Yoganetwerk Bennekom

Samen sterk voor yoga

Yoganetwerk Bennekom is een samenwerkingsverband van professionele yogadocenten met een gedegen opleiding en jarenlange ervaring.
Je kunt kiezen uit verschillende yogastijlen en we geven les op bijna alle dagen in de week. We verzorgen groepslessen in de Broek-Akker, Villa Erica en ....
We stellen ons graag aan u voor.

20220414_135859.jpg

Wie zijn wij?

6 samenwerkende yogadocenten in Bennekom

Jet van Vugt

Yoga is oefenen met de wijsheid van je lichaam. Dat betekent dat de oefeningen op maat worden aangeboden. Je  respecteert je eigen grenzen om zo veel mogelijk effect te kunnen ervaren van yoga-beoefening. Bij het oefenen word je wel uitgedaagd, maar ga je niet over je grenzen. Ik geef hatha yoga, met veel dynamische beweegoefeningen gecombineerd, bijv. Qigong-oefeningen. Daarnaast verzorg ik Y4P- lessen: yoga voor mensen met Parkinson.

Marjolein de Kwaasteniet

Doelen van yoga zijn om je lichaam vitaler en flexibeler te maken en je adem in te zetten om beter te kunnen ontspannen en je geest tot rust te laten komen. Na de les ga je met een energiek lijf en een ontspannen hoofd weer naar huis!

De yogalessen bestaan uit een mix van overwegend klassieke hatha yoga, een vleugje yin yoga en meditatie. Tevens bespreek ik een thema uit de boeddhistische filosofie die ik toepas in mijn les.

IMG_3170.jpeg
20200510_105332.jpg

Sabine van Rooij

In ons hectisch dagelijks leven gaan we vaak aan onszelf voorbij en vergeten we onze basis: een ruime ademhaling en de ruimte in ons lichaam die dat mogelijk maakt.
Bij Yoga Jaya Bennekom oefenen we de natuurlijke houding van onze rug en de bewegelijkheid van onze gewrichten. Hierdoor verbetert je houding, ontstaat er ruimte in je lichaam voor je ademhaling en kom je  meer in balans.

Manon van Altena

Yoga Vivre geeft yogalessen in Bennekom. Mijn yogalessen zijn gebaseerd op oefeningen uit de Hatha Yoga, aangevuld met oefeningen uit andere vormen van yoga en Mindfulness. Kenmerkend voor yoga is dat je oefent binnen je eigen grenzen. Yoga is prestatieloos.  Je hoeft dus (nog) niet lenig of soepel te zijn voordat je begint.

20200425_144520.jpg
20190609_133621.jpg

Annemieke Cuijpers

Ik geef Dru- yoga. Dru-yoga kenmerkt zich door een flow van bewegingen waarbij energieblokkades worden opgeheven en je na de les weer verfrist naar huis gaat.

Meer informatie

Wilma van der Brink

Klaar om je mat uit te rollen en aan de slag te gaan met yogahoudingen? Deze les heeft van alles een beetje: meditatie, dynamische flow, rekoefeningen en herstel. Als je op zoek bent naar een les die actieve en rustgevende poses biedt, dan is dit de les voor jou!

Meer informatie
20220414_135859.jpg

Lesrooster

Meld je aan voor een proefles bij de docent van je keuze!

dinsdagavond 20.30 Annemieke

Dru- yoga

woensdagavond 20.30 Wilma?
donderdagavond 19.00 Wilma?

Critical Alignment

Critical Alignment

Bedankt voor de inzending!

bottom of page